Welke Wobbel moet je kiezen?

De Wobbel is een enorm veelzijdig houten balance board, heerlijk om evenwichtspelletjes op te spelen, yoga te beoefenen, hem te gebruiken in open einde spel als winkel, brug, onderdeel van een kleine speelwereld... Of op het einde van de dag gewoon in te relaxen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bedacht in Nederland en ondertussen al een wereldwijd fenomeen. 

Heb je moeite met kiezen tussen al die verschillende modellen? Hier enkele richtlijnen. 

Wobbel original versus Wobbel pro

De Wobbel Original wordt geleverd met of zonder EKO-wolvilt of met kurk. Dit is een wolvilt, door de natuur gekleurd en voelt zacht en warm aan.

De Wobbel Pro wordt geleverd met gerecycleerde geperste PET-vilt.
Dit is een slijtvast vilt, dat geweldig is voor intensief gebruik zoals in scholen en speeltuinen. Dit vilt is iets gemakkelijker schoon te maken in vergelijking met het wolvilt, maar voelt niet zo zacht aan als het wolvilt.

De Pro- en Original-boards hebben dezelfde grootte en kunnen hetzelfde gewicht dragen. Deze maat is vooral geweldig vanaf ongeveer 3 jaar en ouder, maar kan worden gebruikt voor alle leeftijden, tot 200 kilogram. 

Wobbel Starter

De Starter is het kleinste bord, ideaal voor de allerkleinsten. De vorm, curve, maat en gewicht maken het een lichter en zeer stabiel balansbord.
Hij is bedoeld voor de kleinste kinderen, maar kan worden gebruikt voor alle leeftijden en tot 100 kilogram. De Starter komt zonder vilt of met hetzelfde gerecycleerde vilt als op de Pro.

Wobbel 360

De Wobbel 360 is geweldig voor alle leeftijden, en wordt geleverd met of zonder het gerecycleerde persvilt zoals op de Pro en Starter. Het is een dynamisch rond bord, geweldig voor spinnen, trucs en vooral leuk om samen te spelen. Dit bord kan gemakkelijk 200 kilogram dragen.

Wobbel shoppen >>

x